de realiteitscoach
NU is het belangrijkste moment van je leven

Samenwerkingspartners

Sinds 2004 werk ik met veel plezier en passie als trainer en loopbaancoach voor ICM Opleidingen en Trainingen (https://www.icm.nl/). Ik verzorg de trainingen/opleidingen Persoonlijke effectiviteit, Effectief Beinvloeden, Emotionele Intelligentie, (loopbaan)coachopleiding, trainersopleiding, teamcoaching en stress- en burn-outcoaching. 

Tussen 2007 en maart 2023 ben ik betrokken geweest bij MARK Academy voor Leefstijl (https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/). Mijn rollen waren ontwikkelaar van trainings- en opleidingsprogramma's, trainer, coach, teamcoach, studentbegeleider en tot 2017 mede-eigenaar.

Sinds 2021 ontwikkel ik in samenwerking met de Qing Bai Academy (http://www.qingbai.nl) de opleiding TCM Lifestylecoach die in 2023 van start gaat. Ik verzorg de modules m.b.t. coaching.

Sinds 1 januari 2024 ben ik loopbaancoach/partner bij id Plein, een netwerkorganisatie gericht op outplacement en re-integratie (https://www.idplein.nl/).

Klanten die ik vanuit De Realiteitscoach sinds 2007 heb mogen begeleiden als trainer, (team)coach en/of programma ontwikkelaar zijn o.a.: RAVO, FrieslandCampina, ProDemos, Water Natuurlijk, Therapieland, Tauw, Gemeente Duijvenvoorde, Rechtbank Breda, Hogeschool Amsterdam/Utrecht, Rabobank, CNV, Partijbureau Groen Links, KH Engineering, Bouwmaat en Vitens. 

In 2020 schreef ik samen met Birgit Snelleman het Inspiratieboek voor Vitaliteitsprofessionals. Momenteel ben ik bezig met mijn 2e boek en dat gaat over Provocatief Coachen.

kvk-nummer: 30221378

btw-nummer: NL001967580B76

 

 

Disclaimer: Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.